A tökéletes design láthatatlan!

Számos retro autó még ma is fut

Retro autó

Az autógyártás történelmében számos olyan jellegzetes típus és modell készült, ami a mai napig még mindig rengeteg emléket idéz.

Legyen az egy film jellegzetes szereplője vagy bizonyos korok tipikus terméke, a retro autó még nagyon sokáig az emlékeinkbe zárkózva idéz milliónyi emléket bennünk, ha meglátunk egyet valahol. A játékgyártók ezeket az emlékeket hivatottak felidézni és minél hosszabb ideig megőrizni, akár több generációra keresztül. Ezt a retro autó modellek miniatűr típusainak gyártásával érik el és elmondható, hogy igen népszerűek, főleg az idősebb generáció és a szenvedélyes gyűjtők körében. Az eredeti autók miniatűr másai tökéletesen azonosak, legalább is ami a karosszériát illeti.

A kis játékautók jellemzően a 60-as, 80-as évek retro autó választékát idézik fel. A jól ismert Kelet-európai blokk típusai közül, a VW Bogár örvend a legnagyobb rajongói tábornak. A vásárlók igényeinek kiszolgálása érdekében, a huni.hu weboldalon számos ilyen típus közül választhat. Látogasson el ide és vásárolja meg az első autóját még ma!

Print Friendly, PDF & Email