A tökéletes design láthatatlan!

Szivattyú telepítés vízszerelő 15. kerület által

Vízszerelő 15. kerület

A vízpumpa telepítésekor, általában szükséges egy lyukat vágni az alagsori padlón, ahová a szivattyú kerül majd. Ez leginkább az alagsor legalacsonyabb pontja szokott lenni, ahonnan a padló gyengéden lejt, hogy a víz akadálymentesen tudjon folyni. Ha vízpumpát szeretne felszereltetni, nyugodtan forduljon a vízszerelő 15. kerület vonzáskörzetében működő szolgálatához!

Mivel a cégnek nagy tapasztalata van már ezen a téren, sok olyan tanáccsal látja majd el a szivattyú elhelyezésével kapcsolatban, amire nem is gondolna. Azt is elmondja majd, hogy a normál elektromos rendszer mellett, egy akkumulátoros rendszer telepítése is tanácsos a vízpumpához, ami biztosítja a megfelelő működést áramkimaradás esetén.

A vízszerelő 15. kerület területén komplett szolgáltatást biztosít a szivattyú karbantartására, mint az eszköz helyéül szolgáló gödör elkészítését, a szűrők szennyeződésektől való megtisztítását, a szivattyú és az úszó funkciójának ellenőrzését, az elektromos rendszer rendeltetésszerű működésének kialakítását.

Print Friendly, PDF & Email