A tökéletes design láthatatlan!

Tésztafőző edény rozsdamentes acélból

Rozsdamentes acél edény

Vajon miért annyira finomak az olasz tésztaéltek? Igazi mesterei a tésztakészítésnek, de az elkészítés is nagyon sokat számít. A speciális tésztafőző edény végre egyszerűen megvásárolható.

Csak néhány kattintás és már meg is rendelhetjük ezt a remek eszközt, amit biztosan gyakran fogunk használni, hiszen finomabbnál-finomabb ételek készíthetőek el a segítségével. A tésztafőző edény rozsdamentes acélból készült ezért nagyon hosszú élettartammal rendelkezik.

Igazi prémiumminőség, amit nagyon könnyen lehet tisztán tartani. A kialakítását tekintve különösen praktikus, hiszen a belső edény szűrőként használható és fogantyúkkal rendelkezik.

Gyorsan megfő az edényben a tészta, mivel lefedhetjük, hiszen a fedőn gőzelvezető nyílás található. A spagetti a tésztafőző edényben hamar megpuhul és biztonságosan leszűrhető. Nem fogjuk megégetni a kezünket a forró vízzel. Kellemetlen, amikor főzés közben a tészta leragad az edény aljára, de a tésztafőző edény tervezői még erre is gondoltak, ezért ez nem fordulhat elő.

Print Friendly, PDF & Email