A tökéletes design láthatatlan!

Úszókapcsoló a folyadékszint szabályozásához

Úszókapcsoló

Előfordulhat, hogy a vizet szivattyú segítségével nyeri ki egy kútból, tartályból vagy ciszternából. Ilyenkor nagy szükség van az úszókapcsoló használatára, hiszen ez védi meg a szivattyút a szárazon történő futástól.

A segítségével állítható be a folyadék szintje. Az sem jelent gondot, ha nem a vizet szeretné vele szabályozni hanem valamilyen enyhén savas vagy lúgos folyadékot. Nincs akadálya a szennyezett víz kezelésének sem. Az úszókapcsoló PVC vagy gumikábeles verzióban vehető meg.

A hosszúsága nagyon változó, hiszen a legrövidebb változata félméteres, a leghosszabb pedig 20 méter. Rugalmasan lehet használni. A hosszú élettartamnak köszönhetően, érdemes a vásárlás mellett döntenie. Mindegyik típus raktáron van, így nincs akadálya a megrendelésnek. Az úszókapcsoló maximum bemerülési mélysége 10 méter.

A bekötéstől függően, tölteni vagy üríteni is képes. Az ára egyáltalán nem magas, hiszen a legolcsóbb változata kb. 2500 forintért vehető meg. A nagyobb tudású modellek értelemszerűen valamivel többe kerülnek.

Print Friendly, PDF & Email