A tökéletes design láthatatlan!

Válasszon helyesen a csapvíz vagy tisztított víz között!

Csapvíz vagy tisztított víz

Rengeteg tévhit kering a folyadékok körül. Márpedig az alapszükségletek közé tartozik, hiszen a víz nélkül az ember nem húzza sokáig. Sokan a palackozottra esküsznek, míg másoknak jó az otthoni csapvíz is. Azonban, amikor felmerül Önben a nagy kérdés, hogy a csapvíz vagy a tisztított víz alkalmasabb emberi fogyasztásra, kétségtelenül az utóbbi a helyes válasz.

Bármennyire is próbálják megtisztítani a vízművek a csapvizet, egyszerűen képtelenség teljesen véghezvinni. Először is klórral tisztítanak, ami szintén káros az emberi szervezetre. Másodszor pedig vannak benne olyan szerves vegyületek vagy hormonok, amiket a klór és az egyéb folyamatok nem képesek semlegesíteni.

Rendkívül szigorú szabályokon esnek át a szűrések folyamán, de amennyiben választania kell a csapvíz vagy a tisztított víz között, minden esetben a víztisztítón keresztül megszűrt folyadékra voksoljon! Már a színén is látszik, hogy teljesen átlátszó, valamint szagtalan és kellemes íze van. Ebből szívesen fogyaszt az ember napi szinten több litert.

Print Friendly, PDF & Email