A tökéletes design láthatatlan!

Vichy dezodor a nehéz helyzetekre

Vichy dezodor

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor az átlagnál nagyobb stresszt kell tolerálnia. Ilyenkor nem mindig elegendő egy hagyományos izzadásgátló használata, ezért valami hatékonyabb után kell nézni.

A Vichy dezodor rengeteg embernek segített a problémás helyzetekben. A benne lévő hatóanyagok megakadályozták a kellemetlen szagok kialakulását, illetve a verejtékezést. Nem kell a ruhán megjelenő, nedves foltok miatt sem aggódni. A Vichy dezodor egyes fajtái akár 3 napon át is képesek védeni az izzadástól.

A használata bármilyen bőrtípus esetében szóba jöhet. Akár dupla csomagolásban is meg lehet venni az Oktogon Pharma weboldaláról. 50 vagy 125 milliliteres kiszerelésben áll a vevők rendelkezésére. A használata férfiak és nők esetében is jó ötletnek bizonyul. Nagyon népszerű a golyós változat, persze megvehető még spray formájában is.

A megvásárlása egyedi árért cserébe lehetséges. A Vichy dezodor mellett, más márkák termékei is kaphatóak az interneten. A megrendelt csomag átvehető a budapesti patikában.

Print Friendly, PDF & Email