A tökéletes design láthatatlan!

A Hungaria pezsgő kinyitásának módszere

Hungaria pezsgő

A legtöbben csupán szilveszterkor bontanak ki egy palack szénsavas bort. Sajnos ez gyakran meg is látszik, hiszen semmi gyakorlatuk nincs a bontás területén. A Hungaria pezsgő hatalmasat durran, amikor a parafa dugót eltávolítják, persze csak akkor, ha hozzá nem értéssel történik mindez. Ugyanis a Hungária pezsgő kinyitható az ijesztő durranás, illetve a plafon sérülése nélkül is.

A szakértők azt mondják, hogy akkor tökéletes a dugó eltávolítása, ha csupán egy szisszenés hallatszik. Igen ám, de miként lehet úgy szabaddá tenni a palack száját, ami egyébként tele van szénsavval, hogy az ne lőjön egy hatalmasat? A témában jártasak azt mondják, hogy először is óvatosan el kell távolítani a Hungária pezsgő parafa dugójáról a drótkosarat.

Ezt követően meg kell fogni a dugót és a palackot kell forgatni, nem pedig fordítva, így távolítható el csendesen, anélkül, hogy kilőné az égőt vagy valakinek a szemét. Talán sokan kételkedve kérdezik, hogy ennyi? Nos, aki nem hiszi, járjon utána, vagyis rendeljen több alkalommal is buborékos bort és addig gyakoroljon, míg a fent említett módszer sikerül!

Print Friendly, PDF & Email