A tökéletes design láthatatlan!

A projektor konzol sokoldalú termék

Projektor konzol

A termék rengeteg variációban szerezhető be az áruházakból vagy az internetes boltokból, ahol a megrendelés után, a házhozszállítás is igénybe vehető. Az univerzális projektor konzol főbb jellemzői közé sorolható, hogy nagyon strapabíró és sokoldalú. Az ilyen eszköz állítható magassággal, valamint forgatható tartófejjel rendelkezik.

Általában a mennyezetre szokás rögzíteni. Azonban a telepítés előtt célszerű átolvasni a készülék fontos adatait a vetítéssel kapcsolatban. Ha ez megtörténik, akkor könnyebben eldöntheti majd azt, hogy hová kell szerelni a terméket a tökéletes eredmény elérése érdekében. A projektor konzol 360 fokban képes forogni a tengelye körül.

Ezt a remek kiegészítőinek köszönheti. Az összes többi irányt illetően, 30 fokos szögben állítható. A függesztés nagyban növelhető, ez pedig a sokféle hosszúságú toldó csövekkel érhető el. A projektor konzol részletes bemutatását fellelheti az online boltok adatlapjain, így egyszerűen eldöntheti, hogy melyik variációra lesz szüksége.