A tökéletes design láthatatlan!

Az álló ventilátor felveszi a harcot a nyári kánikulával

Álló ventilátor

Tombol a nyár, a kánikula ott kopogtat az ajtónkon, a forróság pedig szinte kézzel tapintható. Ilyenkor egy dolog hozhat csak enyhülést a fárasztó nap után, mégpedig a friss és üde levegő, illetve a hideg italok.

A hűsítő nedűk mellett, az álló ventilátor vállvetve harcol a frissességünkért, mindezt elérhető áron. A kiváló minőségű Charley ventilátor tökéletes választás azoknak, akik az otthonaik kényelmében szeretnék élvezni a hőn áhított hűvös sziesztázást.

A praktikusság mellett, a dizájn sem vall szégyent, hiszen a rozsdamentes acélból készült karcsú, esztétikus darab könnyen beépül bármilyen stílusú háztartásba. Az álló ventilátor teljesítménye pedig lehengerlő. Az alig 1 óra alatt történő 3000 m3 levegőmozgás, 3 sebességű fokozat, 4 pozícióban állítható dőlésszög és az alacsony zajszint mind amellett szól, hogy adjuk meg a jól megérdemelt esélyt az álló ventilátornak.

Hamar azt vehetjük észre, hogy az egész család apraja-nagyja abban a szobában szeret a leginkább tartózkodni, ahol ez a csodás berendezés üzemel, hiszen az enyhülés garantált.

Print Friendly, PDF & Email