A tökéletes design láthatatlan!

BCAA az erős izomzatért

BCAA

Az izomzat felépítése az egyik legnagyobb kihívás a sportolóknak. Ahhoz, hogy harmonikusan, ugyanakkor dinamikusan fejlesszük az izomzatot, a BCAA bevitele is szükséges az edzés mellett. Sokan már ismerik ezt a kifejezést, azonban mások bizonyára még nincsenek tisztában a jelentésével.

Ez tulajdonképpen nem takar mást, mint esszenciális, tehát a szervezet számára életfontosságú aminosavakat. Ezek az „elágazó láncú aminosavak” a legkeresettebb étrend-kiegészítők a sportolók között. Röviden a BCAA nélkülözhetetlen a testszövetek felépítéséhez, amelyeket főleg az izmok és a szervek jelentik.

Ezekből az aminosavakból a szervezet képes előállítani a nélkülözhetetlen glutamint is, aminek fontossága már közismert. Felvetődik a kérdés, hogy hol szerezhető be ez a kiváló anyag? A peakshop.hu webáruház többféle BCAA-t tartalmazó készítményt forgalmaz. Lehet rendelni például a férfiaknak ajánlott szálkásító csomagból, ami ráadásul nagyon finom táplálék kiegészítő vagy a hölgyeknek készült Peak Girl italporból.