A tökéletes design láthatatlan!

Fokozza a vágyat a potencianövelő étel segítségével!

Potencianövelő étel

Potencianövelő étel

A libidó, más néven nemi vágy felélesztésére már az ókorban is használtak különböző afrodiziákumokat. Számos potencianövelő étel és fűszer segítségét igénybe vehetjük a szexuális vágy serkentése céljából. A vágyfokozó italok, ételek fogyasztása során endorfin szabadul fel a szervezetben, ami a testünk feszültség-oldó boldogsághormonja.

Ez ugyanúgy igaz nők és férfiak esetében. Az egyik leghatékonyabb potencianövelő étel a magas hatóanyag tartalmú, méltán népszerű méz, ami kúraszerűen alkalmazva immunerősítő, fertőtlenítő és vágyfokozó hatású. Méhpempővel ez tovább fokozható. A zeller magas C-vitamin és nátriumtartalma miatt, hozzájárul a nemi hormonok termelődéséhez, így ez is kiváló potencianövelő étel.

Az avokádó egyre jobban elterjed hazánkban, ami igen jó hír annak függvényében, hogy magas zsírsavtartalma kedvezően hat a libidóra. A többféle potencianövelő étel mellett, nem feledkezhetünk meg a fűszerek jótékony hatásairól sem. A gyömbér, fahéj, szerecsendió, kömény, fokhagyma, tárkony is képes növelni a nemi hormonok termelését és fokozni a vágyat.