A tökéletes design láthatatlan!

Gépkezelő jogosítvány két hét alatt

Gyorsan elvégezhető tanfolyam

Ha egy jó munkahelyet szeretne, akkor megéri tanulni is. Ebben lehetünk mi az Ön segítségére. Nálunk a gépkezelő jogosítvány két hét alatt megszerezhető, amibe a vizsga időszaka is beletartozik. A tanfolyamot akkor indítjuk, ha legalább 10 jelentkező van, a témakörök pedig az alábbiak: gépkezelők általános ismeretei és emelőgépkezelők speciális feladatai.

A gépkezelő jogosítvány megszerezhető összesen 24 elméleti és 36 gyakorlati óra alatt, amik a következőképpen oszlanak el: kedden és csütörtökön összesen 6-6 elméleti óra és szombaton meg vasárnap 9-9 gyakorlati.

A hatóságok által kijelölt időpontokban van az írásbeli meg szóbeli vizsga, de a hozzáértést is bizonyítani kell. A tanulás idejére kedvezményes szállást is tudunk ajánlani abban az esetben, ha a távolság esetleg akadályt jelentene a tanfolyam elvégzésében.

Elérhetőségünkön minden információt megtalál ezzel kapcsolatosan is. Tehát ne hagyja, hogy a gépkezelői jogosítvány hiány miatt lemaradjon arról a lehetőségről, hogy egy jó munkahelye lehessen!