A tökéletes design láthatatlan!

Hol lehet megtanulni az Aviva alapgyakorlatokat?

Aviva módszer

Az Aviva módszer alapjai

Az Aviva módszer hatékonyságáról egyre többet lehet hallani, de nemcsak az oktatók és hozzáértők beszélnek erről, hanem azoktól is sok a pozitív visszajelzés, akik már próbálták. Te is szeretnéd megtapasztalni, hogy mit adathat számodra? Itt megnézheted, hogy Budapesten hol tanulhatod meg az Aviva módszer alapjait.

A linken Jancsurák Kriszti, okleveles Aviva módszer oktató honlapjára juthatsz el, ahol olvashatsz magáról a mozgáson, helyes légzésen és egészséges táplálkozáson alapuló technikáról, de azt is megtudhatod, hogy hol vehetsz részt az alaptanfolyamon, majd a gyakorló órákon.

Ugyanis a 1011 Bp. Bem rakpart 6. szám alatt tartott órák előfeltétele, hogy elvégzed az alaptanfolyamot, aminek során megismerheted a különféle gyakorlatokat és tanácsokat kaphatsz arra vonatkozóan, hogy miként vitelezd ki ezeket, akár otthoni körülmények között is.

A 4 órás felkészítő, amin ha részt veszel, akkor már a kedden, szerdán és csütörtökön tartott órákra is eljárhatsz, ahol közösségben tornázhatsz. Tudnod kell, hogy több előnye is van annak, ha nemcsak otthon gyakorolod az Aviva módszert.

Először is a közösség ereje motiváló lehet, így rendszeresebben és precízebben fogod végezni a mozdulatsorokat. Másodszor pedig, ha oktató is jelen van, amikor mozogsz, akkor ki tudja javítani az esetleges hibákat és további tanácsokat is el tud mondani, amelyekre az alaptanfolyamon nem került sor.

Sőt, egyénileg is segíthet, a légzés és a táplálkozás területén szintén adhat tippeket, amelyek növelhetik az Aviva módszer hatékonyságát. Tehát, ha arra nincs időd, energiád, hogy hetente többször eljárj Aviva órára, legalább havonta néhány alkalommal érdemes rávenned magad, mert hasznos információkra tehetsz szert.

Természetesen kérdezhetsz is a hozzáértőtől, elmondhatod a tapasztalataidat, hogy milyen változásokat észleltél, amióta kipróbáltad az Aviva módszert, sőt, azt is megbeszélhetitek, hogy esetleg van-e szükség valami változtatásra a rutinodban. Nem érdemes kihagyni ennek a lehetőségét, hiszen csak a javadra válhat.