A tökéletes design láthatatlan!

Kulturális programok a pezsgő pincészet meglátogatásakor

Pezsgő pincészet

Vannak egyes dolgok, amelyekre az ember mindig is kíváncsi volt. A bor- és a pezsgőkedvelőket mindig is érdekelhette az a kérdés, hogy miként készül a habzó ital, amit lényegében véve a szőlőből állítanak elő. Nos, az egyik legismertebb pezsgő pincészet a kíváncsiskodóknak készségesen bemutatja a régebbi korokban alkalmazott módszereket.

Mindezek mellett, a napokban jártas technikákat is megtekintheti és meg is kóstolhatja az érlelésnek a végeredményét. A pezsgő pincészet márciustól minden hónap első szombatján megnyitja a kapuit és különböző programokkal várja a látogatókat. Ezen belül eldöntheti, hogy melyeken szeretne részt venni, hiszen vannak állandó programok és folyamatosan megújulók.

Némelyik a gyerekek szórakozását részesíti előnyben, míg más események leginkább a felnőttek pihenését, esetleg művelődését emeli ki. A pezsgő pincészetre a belépőjegyet csakis a helyszínen tudja megvásárolni. Azonban minderről többet tudhat meg a Törley honlapjáról, ahol a nyitva tartást is megtekintheti. Nem érdemes tehát kihagyni a Budafoki Pincejáratot!

Print Friendly, PDF & Email