A tökéletes design láthatatlan!

Medál alap a kreatív hölgyeknek

Csodás medál alap

Az egyedi ékszerek nagyszerű kiegészítői lehetnek egy alkalmi ruhának, de a hétköznapi viseletnek is. Nem kell vagyonokat költenünk a legötletesebb nyakékekért sem, mert már magunk is összeállíthatjuk a hozzánk leginkább illő modelleket. Az antik ezüst medál alap megvásárlása után, szinte bármivel egyedivé tehetjük azt pillanatok alatt.

Ragaszthatunk rá köveket, kristályokat, sőt, akár textíliákat is, mert a mai divat tulajdonképpen bármit megenged. Sokszor találkozunk stílusos hölgyekkel, akiknek a kiegészítőjükre ránézve tudjuk, hogy egyedi darabról van szó, amilyet biztosan nem találunk a boltok polcain. A medál alap mellett, láncokat, charmokat, köveket, kristályokat vagy más ékszer alapanyagokat is vásárolhatunk már néhány kattintással. Sokkal jobban érezzük magunkat, ha a megjelenésünk olyan, mint amilyet elképzeltünk.

Nem kell senkinek kis szürke egérkeként szaladgálni az utcán, mert minden ember egyedi és minden nő megérdemli, hogy a saját stílusát ki tudja bontakoztatni és önmaga lehessen. Egy elképzeléseink szerint felöltöztetett medál alap egyedivé varázsol bárkit és mindezt már fillérekből meg lehet valósítani.