A tökéletes design láthatatlan!

Nyomda

Az otthoni címke nyomtatás alapanyagai

címke nyomtatás

címke nyomtatás

Termékek azonosításához feltétlenül szükségünk lesz címkékre. Az egyik legelterjedtebb formája a matt címke, amelynek bármilyen mérete lehet. A digitális nyomtatással készült címkéket kisebb mennyiségben is el lehet készíteni. Sőt, ha ragaszkodunk a minőséghez, akkor akár mi magunk is el tudjuk készíteni a címkéket. A professzionális címke nyomtatás akkor jó választás, ha nagytételben van szükségünk a címkékre. Ebben az esetben talán a tekercses változat lesz a jó. Általában egy színnel történik a nyomtatás, ez pedig nem más, mint a fekete.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ön tudja mi az a digitális nyomda?

Digitális nyomda

Digitális nyomda

A 21. század egyik kiemelkedő vívmánya, mégis kevesen tudják, mit is jelent valójában. A digitális nyomda egy olyan lehetőség, amit az utóbbi időben egyre többen vesznek igénybe, s amelynek segítségével lehetőségünk van sokkal kisebb példányszámban is nyomtatni.

Fontos tudnivaló, hogy a digitális nyomdagépeket nem kell az egyes munkafolyamatok között leállítani, nem úgy, mint elődeit. Ráadásul a digitális nyomdagépekből már azonnal kész lapok jönnek ki, így azokat már nem kell hosszú órákon át szárítani.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az utángyártott toner is minőségi megoldást nyújt

Utángyártott toner

Utángyártott toner

Amennyiben viszonylag gyakran veszi igénybe nyomtatóját, s ezért igen sokat szokott költeni a tintapatron cseréjére, akkor ideje lenne egy költséghatékonyabb megoldást keresnie ennek tekintetében. Ugyanis léteznek olyan alternatív megoldások az üzletek, webáruházak kínálataiban, amelyek sokkal előnyösebb választásnak bizonyulnak költség szempontjából, mint az eredeti tintapatronok. Az utángyártott toner kínálat választása is igazán előnyösnek bizonyul, hiszen ennek ára sokkal alacsonyabb, mint az eredeti termékek ára. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A prospektus nyomda könnyen elérhető

A prospektus nyomda

A prospektus nyomda

A különféle promóciós anyagok között, az egyik legelterjedtebb eszköznek számítanak a kis ismertetők, amelyeket a postaládákba dobnak be. Gyakran hirdetik magukat szórólapokon a cégek. Ha szeretnénk mi is igénybe venni ezt a szolgáltatást, akkor keressük fel a nyomda11 honlapját. A prospektus nyomda speciális szolgáltatás. Nincs alsó mennyiségi korlát, így akár 1-2 darabra vonatkozó rendelést is le tudunk adni. Igaz ezt már mi fogjuk eldönteni, hogy ennyi szórólappal lehet-e sikert elérni, de próbának mindenképpen megéri. Ezeket a prototípusokat, később akár még saját magunk is tudjuk hasznosítani. Egy kattintás ide a folytatáshoz....