A tökéletes design láthatatlan!

Ön tudja mi az a digitális nyomda?

Digitális nyomda

Digitális nyomda

A 21. század egyik kiemelkedő vívmánya, mégis kevesen tudják, mit is jelent valójában. A digitális nyomda egy olyan lehetőség, amit az utóbbi időben egyre többen vesznek igénybe, s amelynek segítségével lehetőségünk van sokkal kisebb példányszámban is nyomtatni.

Fontos tudnivaló, hogy a digitális nyomdagépeket nem kell az egyes munkafolyamatok között leállítani, nem úgy, mint elődeit. Ráadásul a digitális nyomdagépekből már azonnal kész lapok jönnek ki, így azokat már nem kell hosszú órákon át szárítani.

Ezek a pozitívumok pedig csak megerősítenek bennünket abban, hogy igenis jó döntést hoztunk, amikor a digitális nyomdagépet választottuk. A fentebb említett kisebb példányszámoknak köszönhetően pedig jóval kevesebb anyagot is kell tárolni, nem kell az elavult anyagokat kidobni,

a minőség is sokban javul és a nyomtatás folyamata is lényegesen kevesebb munkát igényel. Fontos, hogy a digitális nyomda használata során a hibák is kereshetővé váltak a már kinyomtatott példányokon. Az egyes munkák digitálisan tárolhatók és később akár újra elő is hívhatók.