A tökéletes design láthatatlan!

Teakülönlegességek már nálunk is megtalálhatóak

Teakülönlegességek

Teakülönlegességek

A teázásnak komoly hagyományai vannak több kultúrában is. Ilyenkor mindenkinek az angol ötórai tea vagy a japán teaszertartás jut eszébe. Viszont Európa és Ázsia más országaiban is népszerű ez az ital.

Felénk, főleg a gyümölcsös és a herba változatok terjedtek el leginkább. Napjainkban, már hazánkban is különböző teakülönlegességek fedezhetőek fel. Nem is kell sokat utaznunk, ha egy eredeti sült teára vágyunk. Ezek a teakülönlegességek a csehek remek találmánya.

A gyümölcsöket hőkezelési eljárással tartósítják, ezáltal új, soha nem érzett, rejtett ízeket csalogatnak elő belőlük. Forró vízzel felöntve ezt a készítményt, ízletes ital készíthető belőle. Ha jól körülnézünk a különböző élelmiszerboltokban, szaküzletekben és internetes áruházakban, akkor egyéb teakülönlegességek is felfedezhetőek.

Ilyen például a Latin negyed webáruházban is megvásárolható virágzó tea, ami nemcsak az ízlelőbimbóinkat kényezteti a zamatos ízével, hanem a szemnek is gyönyörködtető. Szintén itt vásárolható meg a tea tégla is, ami különféle gyógynövények felhasználásával készül.