A tökéletes design láthatatlan!

Víztisztító kell otthonra!

Víztisztító

Egyre többen döntenek úgy, hogy a csapvíz helyett inkább valami mást isznak. Igen ám, de az ásványvizes flakonok cipelése hazáig nem egyszerű feladat. Inkább a víztisztító segítségét kell kérni ebben az esetben. A vizbaratok.hu weboldalon bármikor lehetséges a vásárlás.

Többféle készülék közül választhatnak a vevők. Biztosak lehetnek benne, hogy a szűrt vízben nem maradnak gyógyszerekből származó hatóanyagok, szerves vegyületek és klórmolekulák.

A víztisztító a kalciumot, illetve a magnéziumot nem vonja ki a csapvízből. A rendelés 60 napos garancia mellett lehetséges. A kiszállítás ingyenes 39 ezer Ft feletti vásárlás esetén. A karbantartással nem kell sokat foglalkozni, a szűrőt elegendő néhány havonta cserélni.

A honlapon már nem csupán az ivóvíz szűrésére szolgáló víztisztító kapható, hiszen a zuhanyból folyó víz is megtisztítható a megfelelő berendezés használatával. Sőt, a központi berendezés segítségével minden csapból egészséges víz folyhat. A NFS minősítés biztosítékot jelent a magas szinten történő működésre.

Print Friendly, PDF & Email